Home

Monday, December 26, 2016

Agent Dropship Perfume Diperlukan



Jana pendapatan sampingan anda dengan Sueberry Inspired Perfume. Suatu jenama baru yang membekalkan perfume berkualiti dan harga yang sangat mampu milik oleh semua golongan sama ada pelajar, surirumah, apatah lagi untuk golongan yang berkerjaya!

==================
AGENT Diperlukan
DROPSHIP Diperlukan
==================
Kepada yg betul-betul Serius Nak #TambahPENDAPATAN
.
Terutamanya;
.
#SuriRumah
#PelajarKolej
#Penganggur
.
(senang jer....just copy and paste jer apa yang dah sediakan)
.
✅ Ada support group
✅ Bahan iklan, gambar, ayat dan testimoni disediakan....(Copy paste jer)
✅ Produk Berkualiti
.
Maka RUGILAH kalau TAK NAK ambik peluang keemasan ni....sekarang
.
Peluang tak datang banyak kali.....so grab cepat peluang yang datang
.
.
Sueberry Perfume masih baru.....
.
Rakyat Malaysia jer ada lebih 👉 32 juta penduduk......so pasaran masih luas
.
.
KELEBIHAN JUAL PERFUME:-
- Semua orang suka perfume.....so memang kebanyakkan orang nak pakai perfume, nak wangi-wangi..
- Perfume ni tak macam kita jual baju / tudung trend berubah terlalu cepat untuk habiskan stock.
- Perfume ni macam keperluan, terutama untuk orang-orang yang berkerjaya yang selalu jumpa dengan orang ramai.. mesti la orang taknak badan diorang bau yang kurang menyenangkan..

.
MASALAHNYA.....perfume yang best-best kat pasaran tu kebanyakkan #MAHAL
.
Sueberry Perfume tersangat mampu milik!
.
Mudah jual! Dalam saiz travel spray 10ml harga hanya RM18!! Mampu milik bukan?! Tak payah tunggu gaji!!
.
untuk BANTU ORANG dapatkan Perfume yang berkualiti setanding jenama antarabangsa......dengan harga yang mampu milik
.
.
So, bila kita perkenalkan perfume Sueberry kepada orang lain.....sebenarnya kita sedang bantu orang lain......BERJIMAT
.
KELEBIHAN MENJADI AGENT DROPSHIP SUEBERRY PERFUME:-
- setiap agent yang mendaftar akan mendapat 1pc travel spray 10ml & 1pc roll on oil perfume 2.5ml.
- hadiah bulanan untuk jualan perfume terbanyak.
- bonus akhir tahun untuk jualan terbanyak.
.
Dah bersedia nak buat kebaikan?
Dah bersedia nak bantu orang lain?
.
.
Hanya yg serious sahaja hubungi kami ok..
.
WhatsaApp - 0123647189
WhatsaApp - 0123647189
WhatsaApp - 0123647189
.
Yuran RM30 akan dikenakan - ni untuk yang betul-betul serius nak tambah pendapatan, bukan yang jadi agent lepas tu senyap jer..!
.
Dalam pakej dropship ni agent dropship akan dapat :-
- Sueberry Perfume Travel Spray 10ml - 1pc (random)
- Sueberry Oil Perfume 2.5ml - 1pc (random)
.
Okay, tawaran sangat terhad! Siapa cepat dia dapat.
.
#DropshipDiperlukan
#AgentDiperlukan

SYARAT DROPSHIP BERSAMA SUEBERRY INSPIRED PERFUME.

1. Anda akan didaftarkan sebagai Dropship dan menerima ID dropship.

2. Keahlian Dropship boleh ditamatkan sekiranya anda tidak aktif (tiada pembelian)  selama 3 bulan berturut-turut.

3. Harga dropship less sebanyak 25% daripada harga JUALAN yang ditetapkan oleh syarikat . Tiada syarat pembelian minimum.

4. Harga normal jualan SELARAS SELURUH MALAYSIA iaitu;

-RM18 sebotol bagi Travel Perfume 10ml.
-RM18 untuk 2 botol bagi Roll On Oil Perfume 2.5ml (non-alcohol).

- akan datang dalam botol spray bersaiz 20ml.

Harga belum termasuk Caj pengeposan.

5. Semua agent MESTI menjual pada harga yang telah ditetapkan oleh pihak syarikat.

5. Anda akan dimasukkan ke group sokongan di Telegram/Whatsapp dan FB bagi membantu anda membuat jualan.


Untuk yang berminat, sila hubungi kami di:-
email: sueberryonline@gmail.com
<Dropship Sueberry>

Whatsapp only: 0123647189
<Dropship Sueberry>


Terima kasih.



Wednesday, December 21, 2016

Sueberry Inspired Roll On Oil Perfume (non-alcohol).



Sueberry Inspired Perfume adalah minyak wangi yang diinspirasikan daripada wangian jenama terkenal antarabangsa. Wangian harum semerbak like ori menjadikan anda wangi sepanjang masa. Terdapat dalam 2 saiz iaitu Travel Spray 10ml dan ini adalah Roll On Oil Perfume  Non-Alcohol 2.5ml.

Keistimewaan Sueberry Inspired Roll On Oil Perfume:-
1- 100% pati (tanpa alkohol).
2- Friendly travel (travel spray size 2.5ml).
3- Tahan hingga 8 jam.
4- Wangian terkenal inspirasi jenama antarabangsa!
5- Mengharaumkan badan.
6- Sesuai untuk rakyat Malaysia.
7- Boleh dibawa solat.
8- Berkualiti tinggi
9- Harga sangat mampu milik!!


20 jenis wangian Sueberry Roll On Oil Perfume Non-alcohol!

Harga yang kami tawarkan adalah SANGAT berbaloi dan mampu milik!! Haa.. jangan tunggu lagi tau..
Harga Pengenalan: RM15/2pcs ex pos (limited period only!)
Harga Normal: RM18/2pcs ex pos
*boleh pilih mana-mana*

Untuk pembelian sila emailkan / whatsapp detail seperti berikut:-

NAMA:
ALAMAT:
NO HP:
NAMA PERFUME & QTY:

Emailkan pada:-
sueberryonline@gmail.com
Whatsapp only: 0123647189

Untuk update terkini, sila follow :-
Fanpage FB: Sueberry Inspired Perfume
Instagram: Sueberry Perfume

Sueberry Inspired by Elizabeth Arden - 5th Avenue 

Sueberry Inspired by Carolina Hererra - 212 VIP

Sueberry Inspired by Chanel - Coco

Sueberry Inspired by The Body Shop - Dewberry

Sueberry Inspired by Dior - Dior Addict

Sueberry Inspired by Gucci - Gucci Flora

Sueberry Inspired by Clinique - Happy

Sueberry Inspired by Britney Spears - Hidden Fantasy

Sueberry Inspired by Paco Rabanne - Lady Million 

Sueberry Inspired by Issey Miyake- L'eau D'issey Miyake

Sueberry Inspired by Paris Hilton - Paris Hilton

Sueberry Inspired by Ralph Lauren - Romance

Sueberry Inspired by Jeniffer Lopez - Still

Sueberry Inspired by The Body Shop - Strawberry

Sueberry Inspired by D&G- Rose The One

Sueberry Inspired by Versace - Bright Crystal

Sueberry Inspired by Dunhill - Dunhil London

Sueberry Inspired by Giorgio Armani - Acqua Di Gio

Sueberry Inspired by Paco Rabanne - Invictus


Tuesday, December 13, 2016

Sueberry Inspired Perfume

Sueberry Inspired Perfume Travel Spray 10ml




Sueberry Inspired Perfume adalah minyak wangi yang diinspirasikan daripada wangian jenama terkenal antarabangsa. Wangian harum semerbak like ori menjadikan anda wangi sepanjang masa. Saiz yang mudah dibawa (TRAVEL SPRAY) 10mm..

Keistimewaan Sueberry Inspired Perfume:-
1- EDP (lebih pati).
2- Friendly travel (travel spray size 10mm).
3- Tahan antara 8-12 jam.
4- Wangian terkenal inspirasi jenama antarabangsa!
5- Mengharaumkan badan.
6- Sesuai untuk rakyat Malaysia.
7- Boleh dibawa solat.
8- Berkualiti tinggi
9- Harga sangat mampu milik!!





Harga yang kami tawarkan adalah SANGAT berbaloi dan mampu milik!! Haa.. jangan tunggu lagi tau..
Harga Pengenalan: RM15/pc ex pos (limited period only!)
Harga Normal: RM18/pc ex pos

Untuk pembelian sila emailkan detail seperti berikut:-

NAMA:
ALAMAT:
NO HP:
NAMA PERFUME & QTY:

Emailkan pada:-
sueberryonline@gmail.com
Whatsapp only: 0123647189

Untuk update terkini, sila follow :-
Fanpage FB: Sueberry Inspired Perfume
Instagram: Sueberry Inspired Perfume

















































Video Iklan Sueberry Inspired Perfume

Sueberry Inspired Perfume di Youtube




Agent Dropship Perfume Diperlukan.





Jana pendapatan sampingan anda dengan Sueberry Inspired Perfume. Suatu jenama baru yang membekalkan perfume berkualiti dan harga yang sangat mampu milik oleh semua golongan sama ada pelajar, surirumah, apatah lagi untuk golongan yang berkerjaya!

==================
AGENT Diperlukan
DROPSHIP Diperlukan
==================
Kepada yg betul-betul Serius Nak #TambahPENDAPATAN
.
Terutamanya;
.
#SuriRumah
#PelajarKolej
#Penganggur
.
(senang jer....just copy and paste jer apa yang dah sediakan)
.
✅ Ada support group
✅ Bahan iklan, gambar, ayat dan testimoni disediakan....(Copy paste jer)
✅ Produk Berkualiti
.
Maka RUGILAH kalau TAK NAK ambik peluang keemasan ni....sekarang
.
Peluang tak datang banyak kali.....so grab cepat peluang yang datang
.
.
Sueberry Perfume masih baru.....
.
Rakyat Malaysia jer ada lebih 👉 32 juta penduduk......so pasaran masih luas
.
.
KELEBIHAN JUAL PERFUME:-
- Semua orang suka perfume.....so memang kebanyakkan orang nak pakai perfume, nak wangi-wangi..
- Perfume ni tak macam kita jual baju / tudung trend berubah terlalu cepat untuk habiskan stock.
- Perfume ni macam keperluan, terutama untuk orang-orang yang berkerjaya yang selalu jumpa dengan orang ramai.. mesti la orang taknak badan diorang bau yang kurang menyenangkan..

.
MASALAHNYA.....perfume yang best-best kat pasaran tu kebanyakkan #MAHAL
.
Sueberry Perfume tersangat mampu milik!
.
Mudah jual! Dalam saiz travel spray 10ml harga hanya RM18!! Mampu milik bukan?! Tak payah tunggu gaji!!
.
untuk BANTU ORANG dapatkan Perfume yang berkualiti setanding jenama antarabangsa......dengan harga yang mampu milik
.
.
So, bila kita perkenalkan perfume Sueberry kepada orang lain.....sebenarnya kita sedang bantu orang lain......BERJIMAT
.
KELEBIHAN MENJADI AGENT DROPSHIP SUEBERRY PERFUME:-
- setiap agent yang mendaftar akan mendapat 1pc travel spray 10ml & 1pc roll on oil perfume 2.5ml.
- hadiah bulanan untuk jualan perfume terbanyak.
- bonus akhir tahun untuk jualan terbanyak.
.
Dah bersedia nak buat kebaikan?
Dah bersedia nak bantu orang lain?
.
.
Hanya yg serious sahaja hubungi kami ok..
.
WhatsaApp - 0123647189
WhatsaApp - 0123647189
WhatsaApp - 0123647189
.
Yuran RM30 akan dikenakan - ni untuk yang betul-betul serius nak tambah pendapatan, bukan yang jadi agent lepas tu senyap jer..!
.
Dalam pakej dropship ni agent dropship akan dapat :-
- Sueberry Perfume Travel Spray 10ml - 1pc (random)
- Sueberry Oil Perfume 2.5ml - 1pc (random)
.
Okay, tawaran sangat terhad! Siapa cepat dia dapat.
.
#DropshipDiperlukan
#AgentDiperlukan

SYARAT DROPSHIP BERSAMA SUEBERRY INSPIRED PERFUME.

1. Anda akan didaftarkan sebagai Dropship dan menerima ID dropship.

2. Keahlian Dropship boleh ditamatkan sekiranya anda tidak aktif (tiada pembelian)  selama 3 bulan berturut-turut.

3. Harga dropship less sebanyak 25% daripada harga JUALAN yang ditetapkan oleh syarikat . Tiada syarat pembelian minimum.

4. Harga normal jualan SELARAS SELURUH MALAYSIA iaitu;

-RM18 sebotol bagi Travel Perfume 10ml.
-RM18 untuk 2 botol bagi Roll On Oil Perfume 2.5ml (non-alcohol).

- akan datang dalam botol spray bersaiz 20ml.

Harga belum termasuk Caj pengeposan.

5. Semua agent MESTI menjual pada harga yang telah ditetapkan oleh pihak syarikat.

5. Anda akan dimasukkan ke group sokongan di Telegram/Whatsapp dan FB bagi membantu anda membuat jualan.


Untuk yang berminat, sila hubungi kami di:-
email: sueberryonline@gmail.com
<Dropship Sueberry>

Whatsapp only: 0123647189
<Dropship Sueberry>


Terima kasih.