Home

Monday, December 26, 2016

Agent Dropship Perfume Diperlukan



Jana pendapatan sampingan anda dengan Sueberry Inspired Perfume. Suatu jenama baru yang membekalkan perfume berkualiti dan harga yang sangat mampu milik oleh semua golongan sama ada pelajar, surirumah, apatah lagi untuk golongan yang berkerjaya!

==================
AGENT Diperlukan
DROPSHIP Diperlukan
==================
Kepada yg betul-betul Serius Nak #TambahPENDAPATAN
.
Terutamanya;
.
#SuriRumah
#PelajarKolej
#Penganggur
.
(senang jer....just copy and paste jer apa yang dah sediakan)
.
✅ Ada support group
✅ Bahan iklan, gambar, ayat dan testimoni disediakan....(Copy paste jer)
✅ Produk Berkualiti
.
Maka RUGILAH kalau TAK NAK ambik peluang keemasan ni....sekarang
.
Peluang tak datang banyak kali.....so grab cepat peluang yang datang
.
.
Sueberry Perfume masih baru.....
.
Rakyat Malaysia jer ada lebih 👉 32 juta penduduk......so pasaran masih luas
.
.
KELEBIHAN JUAL PERFUME:-
- Semua orang suka perfume.....so memang kebanyakkan orang nak pakai perfume, nak wangi-wangi..
- Perfume ni tak macam kita jual baju / tudung trend berubah terlalu cepat untuk habiskan stock.
- Perfume ni macam keperluan, terutama untuk orang-orang yang berkerjaya yang selalu jumpa dengan orang ramai.. mesti la orang taknak badan diorang bau yang kurang menyenangkan..

.
MASALAHNYA.....perfume yang best-best kat pasaran tu kebanyakkan #MAHAL
.
Sueberry Perfume tersangat mampu milik!
.
Mudah jual! Dalam saiz travel spray 10ml harga hanya RM18!! Mampu milik bukan?! Tak payah tunggu gaji!!
.
untuk BANTU ORANG dapatkan Perfume yang berkualiti setanding jenama antarabangsa......dengan harga yang mampu milik
.
.
So, bila kita perkenalkan perfume Sueberry kepada orang lain.....sebenarnya kita sedang bantu orang lain......BERJIMAT
.
KELEBIHAN MENJADI AGENT DROPSHIP SUEBERRY PERFUME:-
- setiap agent yang mendaftar akan mendapat 1pc travel spray 10ml & 1pc roll on oil perfume 2.5ml.
- hadiah bulanan untuk jualan perfume terbanyak.
- bonus akhir tahun untuk jualan terbanyak.
.
Dah bersedia nak buat kebaikan?
Dah bersedia nak bantu orang lain?
.
.
Hanya yg serious sahaja hubungi kami ok..
.
WhatsaApp - 0123647189
WhatsaApp - 0123647189
WhatsaApp - 0123647189
.
Yuran RM30 akan dikenakan - ni untuk yang betul-betul serius nak tambah pendapatan, bukan yang jadi agent lepas tu senyap jer..!
.
Dalam pakej dropship ni agent dropship akan dapat :-
- Sueberry Perfume Travel Spray 10ml - 1pc (random)
- Sueberry Oil Perfume 2.5ml - 1pc (random)
.
Okay, tawaran sangat terhad! Siapa cepat dia dapat.
.
#DropshipDiperlukan
#AgentDiperlukan

SYARAT DROPSHIP BERSAMA SUEBERRY INSPIRED PERFUME.

1. Anda akan didaftarkan sebagai Dropship dan menerima ID dropship.

2. Keahlian Dropship boleh ditamatkan sekiranya anda tidak aktif (tiada pembelian)  selama 3 bulan berturut-turut.

3. Harga dropship less sebanyak 25% daripada harga JUALAN yang ditetapkan oleh syarikat . Tiada syarat pembelian minimum.

4. Harga normal jualan SELARAS SELURUH MALAYSIA iaitu;

-RM18 sebotol bagi Travel Perfume 10ml.
-RM18 untuk 2 botol bagi Roll On Oil Perfume 2.5ml (non-alcohol).

- akan datang dalam botol spray bersaiz 20ml.

Harga belum termasuk Caj pengeposan.

5. Semua agent MESTI menjual pada harga yang telah ditetapkan oleh pihak syarikat.

5. Anda akan dimasukkan ke group sokongan di Telegram/Whatsapp dan FB bagi membantu anda membuat jualan.


Untuk yang berminat, sila hubungi kami di:-
email: sueberryonline@gmail.com
<Dropship Sueberry>

Whatsapp only: 0123647189
<Dropship Sueberry>


Terima kasih.



No comments:

Post a Comment